Samenwerken

Vaarwel Asverstrooiingen werkt met verschillende bedrijven samen.
Niet zomaar bedrijven.
Deze bedrijven staan net als Vaarwel achter hun werk, stoppen hier ziel en zaligheid in en leveren uitsluitend kwaliteit.  
Op deze pagina komt u verschillende vakmensen tegen die samenwerken met Vaarwel Asverstrooiingen om u nog beter van dienst te kunnen zijn.


Natuurlijke producten

Memories to keep is een Nederlands bedrijf dat ambachtelijke producten maakt uit hout en/of andere materialen met een natuurlijke oorsprong. Door de variatie in de houtnerf en het leer is geen urn exact hetzelfde. Zoals ook geen vingerafdruk hetzelfde is.

Wij werken samen omdat wij van Vaarwel houden van natuurlijke materialen. Vaak willen nabestaanden een beetje as bij zich houden, daarvoor is dit product uitermate geschikt. 


Bloemen

Via Vaarwel asverstrooiingen kunt u ook de bloemen voor de ceremonie bestellen. 
Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Sandra de Kruijk

Maakt As sieraden op maat. 
Geen standaard producten maar persoonlijk zoals u het voor ogen hebt. 
Ze heeft oog voor detail, werkt met verschillende materialen, goud, zilver, metaal enz. 
Ook werkt zij met hars. Bloemen van de uitvaart of van de as-verstrooiing verwerkt zij in deze bijzondere creaties.  

Wij kennen Sandra al jaren en werken al geruime tijd met elkaar samen.
Vertrouwen en kennis is wat ons verbindt. 
Voor vakwerk moet je bij haar zijn. 

Van Keulen Videografie

 

Mijn naam is Bas van Keulen en ik ben in 2016 als ondernemer begonnen met het maken van verschillende filmproducties. Het maken van video’s en films is altijd al mijn ding geweest. Vooral samen met anderen een mooie film neerzetten vind ik het leukst aan mijn werk. Om mijzelf te professionaliseren, ben ik begonnen aan de opleiding Camera & Montage aan het Camera College in Bergen op Zoom. Deze heb ik in 2020 succesvol behaald.

Vaarwel werkt graag samen met Bas. Hij levert kwaliteit en begrijpt erg goed de momenten waar het om gaat. Hij zorgt voor een mooie herinnering van dit allerlaatste stukje afscheid. 


samen één

Wilt u een van bovenstaande bedrijven benaderen kan dit via Vaarwel Asverstrooiingen of u neemt zelf contact met hen op. 

Vaarwel kan bovenstaande diensten of producten voor u in samenwerking verzorgen of leveren.